Soutěžní družstvo nad 35 let

 

V neděli 23.8. jsme uspořádali soutěž mužů nad 35let a soutěž mužů a žen započítávanou do soutěže 4 sborů. Jelikož jsme v sobotu pořádali zábavu, tak jsme toho moc nenaspali, abychom vše připravili na nedělní odpoledne. Vše se ale zvládlo a soutěž jsme řádně připravili. Nejdříve začal požární útok a poté pivní štafeta. Po sečtení pořadí v jednotlivých disciplínách v soutěži mužů nad 35 let se na 1. místě umístnilo družstvo Věstín, 2. místo Kladoruby a 3.místo Letovice. V soutěži mužů 1.místo Letovice, 2.místo Jasinov a 3.místo Olešnice. V soutěži žen 1.místo Letovice, 2.místo Jasinov a 3.místo Zábludov. Podrobnější výsledky na snímku v galerii. Bylo to pohodové odpoledne, ke kterému hudebním doprovodem přispěl i DJ MIK.

 

Další fotky 
Dne 26.8. se družstvo ve složení Bohatec P.,Toman P.,Foler P.,Kalas M.,Prudký M.,Leinveber R.a Ondráček J. zúčastnilo soutěže mužů nad 35 let o pohár SDH Letovice.V požárním útoku obsadili 2.místo časem 37,03 a v pivní štafetě 6. místo v čase 143.62 (15trestných vteřin).Při součtu pořadí nakonec obsadili 3. místo za Věstínem a Jasinovem.
Další fotky 
V neděli 24.6.2012 se zůčastnilo družstvo nad 35 let soutěže v Rozseči. Ve složení Škrabal J.,Dračka A.,Dokoupil P.,Bohatec P.,Leinveber Rom.,Prudký Miroslav,Toman P. a Kalas M.obsadili celkově 2.místo. V požárním útoku časem 43 vteřin skončili na 3.místě a v pivní štafetě časem 119 vteřin obsadili 2.místo.Po součtu pořadí zvítězil Věstín a na třetím místě skončilo družstvo z Hodonína. Jako vždy vládla v Rozseči dobrá nálada a prožili jsme pěkné odpoledne.
Další fotky 
Dne 28.8. se družstvo ve složení Bohatec P.,Toman P.,Musil L.,Roháč Z.,Dokoupil P.,Prudký M.,Leinveber R.a Ondráček J. zúčastnilo soutěže mužů nad 35 let o pohár SDH Letovice.V požárním útoku obsadili 3.místo časem 35,09 a v pivní štafetě také 3. místo v čase 117.45.Při součtu pořadí nakonec obsadili 2. místo za neporazitelným Věstínem který byl první v útoku i pivní štafetě.
Další fotky 
V neděli 19.6. se družstvo mužů zúčastnilo soutěžě nad 35 let v Rozseči.Ve složení Škrabal J.,Roháč Z.,Dokoupil P.,Bohatec P.,Toman P.,Musil V.,Leinveber R. a Jakeš R. obsadili celkově druhé místo se stejným časem jako Věstín. Jelikož jsme měli lepší čas na útoku tak byl Věstín třetí. První místo obsadilo družstvo SDH Kunštát.
Další fotky 
V sobotu 28.8. se uskutečnila soutěž mužů nad 35 let o putovní pohár SDH letovice. Soutěže se zúčastnilo pět družstev a to Rozseč,Crhov,Letovice,Kladoruby,Věstín a mimo soutěž mladší družstvo Letovice. Po vyrovnané soutěži v požárním útoku rozhodovala pivní štafeta. V ní opět předvedli nejlepší výkon Kladoruby a Věstín. Konečné pořadí tedy bylo 1. Věstín, 2.Kladoruby, 3.Letovice, 4.Crhov a 5.Rozseč. Jelikož Věstín vyhrál již potřetí,získal trvale putovní pohár SDH Letovice.V průběhu soutěže nám k dobré náladě hrál Dj.Libor a po soutěži následovala taneční zábava a vodní fontána.
Další fotky 

V sobotu 31.7. se družstvo ve složení Leinveber R.,Toman P.,Musil V.,Kalas M.,Ondráček J.,Sedlák J., a Malý L zúčastnilo soutěže mužů nad 35 let v Olešnici.Po dobrém výkonu na pož.útoku, přenosu bečky a pivní stafetě obsadilo s minimálním odstupem 3.místo. První místo vybojoval Věstín a 2.místo Olešnice.

 

Další fotky 

Dne 20.6. 2010 se družstvo nad 35 let zúčastnilo soutěže v Rozseči ve složení Bohatec P.,Dračka A.,Škrabal J.,Toman P.,Dokoupil P.,Prudký M. a Leinveber Rom... Po mírném zaváhání na "béčkách" v pož.útoku i po průměrné pivní tafetě nakonec obsadilo 4.místo. První skončilo družstvo Hodonín, 2.místo Rozseč a 3.místo Crhov.

Další fotky 
2011, Martin Dokoupil